Hugorme i solen…

| ingen kommentarer

image

Filippa og jeg var i skoven i eftermiddags… På udkig efter en kaprifolie.. Vi havde fået lov! Og der midt i solen lå to hugorme og solede sig… Senere fandt vi en mere… Jeg kan ikke huske jeg nogensinde har set dem i naturen! Pudsigt så at se tre inden for 5 min… Og en kaprifolie fik vi også – den kan vist deles i et par stykker… Der var flere hundrede…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: