Leopardbuksedragt

| 9 kommentarer

image

Moderne med udvendig lynlås, buksedragt og leoprintet jersey. Syet til Filippa 1. Juledag.

image

Den er syet efter mønster fra stof 2000. Dog “model D”, hvor den synlige lynlås er bagi og noget længere end i mønstret.
Str. 128/140 da hun er en slank og lang pige 🙂

image

Med løst hår…

image

image

Små stiklommer med skrå kant. De nemmeste lommer at sy!

image

Jeg havde heldigvis et brunt fløjsbånd liggende! Det passede lige til løbegangen.

image

Og så med den nye “pelsvest” var hun klar til julefrokost

image

Ok mønster, men med fejl i… Såå træls. Især, hvis man ikke havde syet lommer før.

Jerseyen har jeg købt 10 m hjem af. Den er 180 cm bred Jeg sælger af den i min lille biks HØNEMOR. Prisen er 149 kr mesteren inkl moms.

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

9 kommentarer

 1. Hvor er den lækker! Og den klæder hende rigtig godt.
  K.h.
  Christina

 2. Hvor er den sød. Rigtig skøn kombination af mønster og print

 3. Jeg kender godt buksedragt modellen, både til børn og voksen, den er så fin. Også i dit stof. Du skriver stoffet kan købes i Hønemor, men jeg kan ikke finde det nogen steder. Er det en internet shop du har eller…
  Kh Lena

 4. Hvor er den fed 🙂 Og den sidder jo super godt !

 5. Hej, Jeg faldt lige over din leopard dragt til din pige. Den ser så fin ud. Syer du på bestilling? Og hvad vil sådan en dragt i givet fald koste i str 128?

  Bedste hilsner Christina

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: