Kjole til mig selv

| 12 kommentarer

image

Et sjældent billede af mig. I hjemmesyet kjole. Den er mørk lille, men syner helt sort på billedet. Mønster fra stof & stil og tung jersey fra Hertz, købt hos min garn og stofpusher.

Og nu er der så motivation for at lave noget nyt, så billedet ikke ligger først på bloggen 🙂

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

12 kommentarer

  1. Den er så flot til dig …

  2. Den er det et flot snit – får helt lyst til at sy en kjole til mig selv-:)

  3. Hvor snittet klæder dig. Jeg skal vist lige tjekke det mønster!

  4. En skam man ikke ser billeder oftere, dene r fin. Og så er den jo egnet til at man selv kan sætte accessories til i forskellige anledninger og det synes jeg er et stort plus!

  5. Flot kjole:-)
    Dejligt at se dig – måske vi ses til et spindearrangement, så ved jeg hvem du er:-)

  6. Vild flot kjole….klæder dig godt.

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: