Sigurds Raglantrøje

| 8 kommentarer

sigurds striktrøje 03

Jeg har bare ikke fået blogget meget den sidste tid. Jeg har prioriteret anderledes og humøret har været dårligt i sidste uge, og der ved jeg at jeg lige skal hive “stikket” ud, hvis jeg har muligheden. Så jeg brugte dagene på strik, tv, hygge med børnene og ellers ikke meget. Det er bestemt en af fordelene ved at være på barsel.

Så jeg har fundet et par ting at blogge, som dog har været vist på instagram. Blusen her til Sigurd er fra babyhæfte 02 af Lene holm Samsøe. Babystrik på pind 3,5-4. Den er strikket i koksgrå Duo fra Sandnes Garn – uld/bomuld. Som sædvanligt købt hos den sødeste garnpusher – Maren i Ribe. Der er altid hjælp at få, sød betjening og et kæmpe udvalg. Hvad mere kan man ønske sig?!

Blusen er strikket i 9 måneder og bare forlænget lidt. Nogle gange tænker jeg at de babyer, der bliver strikket til i strikkeopskrifterne er kæmpebabyer. Sigurds mål passede faktisk til 6 måneders opskriften. og 12 måneders opskriftens overvidde var 12! cm større end ham. Han var 9 måneder da jeg begyndte at strikke den og det tog et par uger.

Sigurds striktrøje

 

Ender blev hæftet med film og varm kakao. På dette billede ses vrangen, og den synes jeg faktisk også var rigtig rigtig fin.

Blusen er så meget et hit. Anvendelig, klædelig og nem at tage af og på samt dejlig blød.

Sigurds striktrøje 02

 

Knappen skulle faktisk sidde bagpå, men da blusen er helt ens for og bag, bestemmer man jo selv. Jeg fik endelig brugt en af de lidt større knapper jeg en gang fandt i panduro.

Jeg tror bestemt ikke det er sidste gang jeg strikker Raglas Raglan. Dejligt nemt mønster, strikket oppefra. Jeg synes der er lidt brynje over strukturen??! Jeg strikkede i øvrigt ærmerne rundt i stedet for frem og tilbage. Det synes jeg var nemmere.

 

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

8 kommentarer

 1. Ej, hvor er den bare fed! Jeg er jo ikke nogen strikker (endnu) men jeg er vild med det mønster du har strikket den i. Og hvor er han dog usandsynlig sød, som han sidder der og klapper!

 2. Ja, han er en lille lækkerbisken, som elsker at klappe og vinke 🙂 Især nu, hvor det er mørkt, når vi spiser, så kan han vinke til sig selv i vinduet.

  Tak for rosen, det er en skøn bluse. Strik kan læres – og man kan strikke i sofaen HELE november 😉

 3. Jeg synes ikke jeg kan finde det babyhæfte du henviser til?
  Mvh. Sofie

 4. Er dét muligt at finde opskriften et sted?

 5. Hej Tina
  Den er da helt perfekt den lille trøje. Jeg vil rigtig gerne strikke den til mit kommende barnebarn. Vil du dele opskriften?
  Kærlig hilsen
  mormor(lige om lidt :))

 6. Hej Tina
  opskrift på den flotte trøje til Sigurd, kan simpelthen ikke finde opskriften, hvor køber jeg det.

 7. Hejsa.
  Hvor er sweateren bare lækker.
  Har du et mønster til str. 0-3mdr. ? 😊 så vil jeg blive rigtig glad 😊
  Mvh. Gitte

 8. Jeg kan ikke huske, hvor langt opskriften går ned. Men kan anbefale bogen.

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: