Perfekt bluse til eftårsvejret

| 3 kommentarer

image

I aftes syede jeg denne t-shirt til Filippa. Blå rainy drops fra Hamburger Liebe – kantede med minibizz i pink. Den passede lige til det nye efterårsvejr i dag. Og den passede lige til Filippa.

Jeg fik endelig styr på indstillingerne til min tapebinder på Coverproen, så det var hurtigt at kante den. Desuden ser det lige en tand mere proffesionelt ud.

Det blev også til et par leggins til Helena. De skal dog først vises frem med en tunika, der endnu ikke er klippet.

Synes der sker så meget for tiden og dagene strækkes, men er svære at få til at slå til! Desuden vågner Sigurd ofte om natten – stadigvæk. Sundhedsplejersken mener han bare skal fravænnes amningen, men det er jeg ikkeehelt klar til endnu. Så må jeg jo tage natteroderiet med.

Går og pusler med hemmeligheder, hvilket også er spændende…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

3 kommentarer

  1. Super sød model, både bluse og Filippa 🙂

  2. Hvor er den fin! Og sikke en lækker detalje med de bånd – bare det dog var mig der var så heldig at eje en sådan maskine!

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: