Sigurds nye ven

| ingen kommentarer

Kender I Anne Linnets sang, hvor hun synger  “Mor, jeg vil gerne have du siger Goddag til min ny ven, han hedder Sigurd…”

Den sang børnelægen for Sigurd da han 6 uger gammel var indlagt med RS virus! Jeg havde aldrig hørt den før, men synes det var så rørende at hun stod og sang for ham.

Nu er Sigurd 8½ måned og har fået en ny ven! Vennen er ikke helt ren – men jeg har i dag gjort støvsugerrøret rent – inden i….

Dette er vist mit nye ynglingsbillede af Sigurd, taget af Mormor, som var på besøg i går.

Sigurd "kysser" støvsugeren

Sigurd “kysser” støvsugeren

Optog også denne lille video af ham…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: