Gave til mit dejlige gudbarn

| 2 kommentarer

I går blev mit søde gudbarn 1 år og holdt fin fødselsdag! Vi tog turen til sjælland til boller, kage, popcakes og aftensmad. Der var masser af børn og voksne i det nye hus og det var en skøn eftermiddag.
Jeg havde lavet et sæt nattøj til Emil. Med astronauter, måne og stjerner på blusen. På bukserne kom der lidt gule stjerner på benet og en på numsen..

image

Han fik også en bluse med travle vaskebjørne.

image

Begge bluser er fra et mønster i Ottobre 4/2012. På vaskebjørnene har jeg ændret ærmeafslutningen.
Jeg har kigget på DIY til piping hos Mum22boys – tak for det.
Bukserne er fra Ottobre Design 1/2012. Bare uden bindebånd i taljen, kun en forholdsvis løs elastik, så de ikke generer om natten…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Ihh hvor er det bare fint det nattøj og så fedt at du dele hvor du har mønsterne fra 🙂
    Hvor er astronaut stoffet fra?
    Mange hilser
    Karin

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: