Body med amerikansk åbning.

| 4 kommentarer

image

Bodyen her er en sommermodel af rester fra B’s undertøj.. korte ærmer og amerikansk lukning i halsen. Den slags åbninger gør det bare nemt. Ofte synes jeg de er så “flade” at de nemt falder ud over skulderen. Det gør denne her ikke. Men den er tilgengæld lille i åbningen.

image

Jeg kan dog godt lide at den er så bred i skridtet at den skjuler bleen.

image

Skøn farve til lyse Sigurd….

image

Mønstret er fra Ottobre 3/2010 og er syet i str. 68.

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

4 kommentarer

 1. Den er fin. Du er godt nok god til at sy ribkanter på strækstof, ser meget prof ud.

  • Mange tak.. det hjalp at få noget ordentligt værktøj, men langt hen af vejen er det vejledningen i Ottobre magasin der har hjulpet. Jeg har så fundet ud af at der er forskellige kvaliteter rib! Men de tynde og gode (f.eks Malika & Rosas) skal være 70% af længden, som skal kantes. Den lidt kraftigere fra min stofdame i Ribe skal være 75% af længden. Hvis man bruger jersey, som selve tøjet er lavet i skal den være 85% hvis den er den tynde gode slags. Foldeelastikker kommer så i vidt forskellige elasticiteter, så den er svær! De tynde 70%, de kraftige (f.eks neonfarverne) de skal være længere, men ved ikke om jeg skal helt op på 85% endnu…
   Overlock dem ret mod ret (husk at marker halvvejs og “kvartvejs” på både tøj og kant, så du trækker lige meget) derefter vender du dem og syr med enten tvillingenål (til stræk) med stinglængde 3,5-4 (lad være at hive for meget i stoffet, da bagsiden så ikke bliver pæn) eller coverproen. Den er en fornøjelse at sy med. Men er sikkert også min bedste maskine, rent kvalitetsmæssigt. På Helenas kjole med røde ribkanter, har jeg syet med tvillingenål.

 2. Hej Tina.
  Sød lille fyr og flot body.
  Hvilken dæksømsmaskine har du?
  Og hvilken trykfod bruger du?
  Har du oversat mønstret til dansk fra Ottobre?
  Mvh. Kirsten

  • Jeg har en Janome Coverpro 1000 cpx. Jeg brugte bare den gennemsigtige trykfod, men har nu fået en tapebinder. Den har jeg dog ikke forsøgt mig med endnu. Det bliver dog noget af det første, når børnene starter efter ferien…
   Jeg har ikke oversat mønstret, det var på svensk eller engelsk, da det var lånt på biblioteket.

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: