100% sommerkjole

| 3 kommentarer

image

I dette fantastiske stof er det nemt at sy en fin kjole. Stoffet er alm bomuld fra Den sædvanlige børnestofsside
Jeg har brugt den nederste del af borten og skåret lidt af, så det passede med oplægning.

image

Rullekant foroven da den ingenting fylder. Smocksyning lavet på min helt almindelige symaskine med vandret spole. Stinglængde 4 og ikke for høj overtrådsspænding da undertråden skal kunne glide.
Undertråd er tynd elastiktråd som vindes STRAMT op på spolen.

image

Jeg syr en omgang ca 1 cm nede fra kanten, derefter skråt jeg den ud til en trykfods afstand fra den første omgang og så bare derud af i spiral til der ikke er mere undertråd… Eller sålænge ønskes. Her var det 2,5 spole…

image

Resterne blev brugt til en bøllehat fra stof2000, foerstoffet er genbrug fra en kjole min mor havde på til bryllup for mindst 15 år siden, tror faktisk det er 20 år siden…

image

Lidt bånd og blonde…

image

Den er vendbar og barnet er eftermiddagstræt…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

3 kommentarer

 1. Sej hat, fin kjole, dejlig datter …

 2. Hej
  Hvor er det en smuk datter du har og en sød sommerkjole.
  Hvor meget stof brugte du til den ?

  Fine ting du har lavet.

  Mange hilsener
  Ingrid

  • Jeg har brugt 120 cm. Og 55 cm i højden. I det her stof skal man huske at vende stykket da borten er i den ene side af stoffet. Af meget andet vil den kunne laves i en højde…

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: