Når en 4 årig dækker bord

| 1 kommentar

image

Menuen i aften stod på hjemmelavet pizza med rester fra fryseren.. lidt revet ost, lidt strimler spegepølse, lidt frosne champignoner og så lidt pizzasovs og en dåse majs. Nemt billig mad, som alle kan lide… Helena skulle dække bord, så det blev til de muselmalede… Og hvorfor egentlig ikke. Så bliver de nemlig brugt!
Årets hyldeblomstsaft smagte i øvrigt vidunderligt selv on det bare var vandglassene…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Fint skal det være …

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: