Hjertebluse med hætte

| 2 kommentarer

image

Helenas bluse blev færdig i går. Den er lidt stor, men den er egentlig også lavet   så den kan passe efterår og vinter, men hun kunne ikke vente. Den har været på i dag…

image

Stoffet er fra Hamburger Liebe og jeg har brut min nye Cover Pro til oplægning og pyntestikning langs ribkant på ærmerne.

image

image

Hætten er foret med tynd lyserød jersey og jeg har kantet med brun rib. Der er lynlås i forstykket, men den sidder ikke så pænt som ønsket.
Hvis du har gode fif til ribkant OG skjult lynlås, må du gerne skrive det…

image

Mønstret er fra Ottobre Design 4/2012.
Jeg er helt vild med stoffet og overvejede næsten selv en bluse i det…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Hvor er den bare fin. Er vild med du har valgt at bruge brun i stedet for lyserød til ribben. Det giver meget bedre dybde i stoffet, synes jeg

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: