Dagens sy projekt med udfordringer…

| ingen kommentarer

image

Denne model fra Ottobre 4/2012 mønster 23 gav lidt udfordringer… At ramme lige med cover pro’en, når jeg ønskede bagsiden af sømmen synlig..
At få lynlåsen skjult – med lige ribkanter..

Det lykkedes at lave det første stykke med hjerte kløvere til en hætte t-shirt i str 110 – det næste bliver vist i str 74. Skønt stof fra Hamburger Liebe. Interlock, som er lidt tykkere end en jersey…

I morgen får Helena den på og så kan jeg forhåbentlig tage bedre billeder….

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: