Skitsebog med betræk

| 1 kommentar

Så fik jeg lavet endnu et betræk til en skitsebog efter Filihunkats beskrivelse. Denne var til mormor, hvor jeg har broderet på forsiden. Altså efter at have broderet på bagsiden af det første jeg lavede……
Ammehjerne, undskylder jeg mig med!

image

Stoffet er halvpanama med gingo biloba blade i grå, sort, sand og hvid.
Sigurd synes den var så fin! Lige til at savle på, hvis man altså kunne nå….

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Og jeg glæder mig til at fylde den med skitser 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: