Ha du nogensinde set en GLIMMERELEFANT?

| 1 kommentar

image

Sådan ser den ud. Mintfarvet med hjerter og blomster. Masser af perlemorsspray, lustredust og så lidt sparkles drysset ud over rumpen… Frk. Glitter skal med op i børnehaven her efter frokost, så Helena kan dele kage ud på sin 4 års fødselsdag. Frk. Glitter er en helt alm god chokoladekage, smurt tyndt op med kakaosmørcreme og så et tyndt lag sugarpaste… Og så elsket hun at blive “dullet” op til fest og farver…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. hvor er den fin …

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: