Lageret svinder!

| 2 kommentarer

Kender du det med at man køber lidt stof eller garn til et projekt, som så aldrig bliver til noget? Så kan det nogle gange være svært at se andre muligheder med materialerne..
Andre gange køber man noget fordi det bare er for skønt!

image

Om dette chiffon blev købt af den ene eller anden årsag husker jeg ikke. Nu er det undervejs til at blive en enkel sommerkjole til Filippa. Rundskåren firkantet underdel (?), smock foroven og florlet…. Håber det bliver et hit. Hun har snakket om en klassekammerats sorte kjole, men jeg kunne lige se modellen i dette blomsterflor. Rullesømmen er blevet testet, så enkel er den også…

I weekenden blev der lavet gave til en lille dejlig dreng, men da jeg ikke ved om moderen læser med her, bliver det ikke vist frem endnu. Der røg også loge lidt fra lageret til en testmodel, som også kommer med i gaven, da den faktisk lykkedes fint!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Det er da også bare det skønneste stof! Det ville jeg elske at have på mit lager. Håber du vil vise det færdige resultat frem?

    • Det kan du da tro jeg vil… pt. ser det dog ud som om kjolen skal blive til en top, hvis ikke jeg skal i gang med opsprætter mm. liiiiidt for kort til en 8 årig.

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: