Djævlehue med falske snoninger

| 5 kommentarer

Så er der dømt luksusvare til Sigurd – han kan nu iklæde sig den blødeste hue i kasmir og morbærsilke! Skønt garn fra BC garn Cashberry 1 fra Maren. Jeg har tidligere skrevet om både garn, Maren og opskrift her.

Opskriften er nemlig fra hæftet Babystrik på pinde 3 af Lene Holme Samsøe. Jeg strikker meget løst, så jeg har strikket på pind 2,5 og garnet er tyndere end dem, der bruges i bogen. Derfor strikkede jeg den i str 12 måneder. Sigurd er 4 måneder og den passer, men passer noget tid!

Sigurd med hue på mormors fine kravlegårdstæppe

Jeg lavede nogle andre bindebånd end i opskriften, bare 4 masker på en strømpepind som hele tiden strikkes fra højre. Det giver tykke runde bånd, som er elastiske, holder sløjfen og ikke snerrer.

Garnet var selvsagt lækkert at arbejde med, men det krævede godt lys (muligvis fordi jeg strikkede på mørke træpinde), da garnet gerne splittede sig og jeg nemt fik fanget dele af garnet, i stedet for alle trådene.

Der er mønster hele vejen rundt:

dejligt med etspejl man kan fedte ind 🙂

Tror den bliver et hit her i foråret…

 

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

5 kommentarer

 1. Den er da blevet helt vild flot, jeg er vild med farven

 2. Så fin en hue, er også ved at lave et par stykker til gaver.
  Og super lækker model du har fundet der 😉 lækkerbuks!

 3. Ja, den er vi ret tilfredse med – og den er pænt varm… Modellen er vi også helt vilde med!

 4. Hej ;O)
  Dejlig hue du har fået lavet der, har du mon en opskrift jeg må få. I skal selv være farmor, og synes denne hue er meget sød. Du har godt nok mange fine ting på din side, uha er ikke så god til alt dette, men vil da selv prøve og lave lidt til den lille nye verdensborger ;O)

  Mange hilsener Jane Nøbbe fra Sønderborg

 5. Den er simpelthen så fin, og jeg er netop gået i gang med den. Jeg har dog store problemer (er ret nybegynder) og fandt så dig gennem google. Jeg kan ikke rigtig gennemskue opskriften. Jeg synes fx ikke første omgang passer med antal masker. og beskrivelsen af 2. omgang forstår jeg slet ikke.

  Jeg har ikke rigtig en fornemmelse af, hvordan den ender ud, som på billederne. Du har ikke billeder af dit projekt undervejs vel? Eller kan du fortælle om den ender som et langt stykke, der skal syes sammen til sidst?

  Håber mine spørgsmål giver mening 😀

  Kh S

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: