Suttekæde med æbler

| 3 kommentarer

image

Denne suttekæde blev givet til en lille pige, som blev født for snart et par måneder siden… Clipsen er denne gang vendt ” den forkerte vej” så kan snoren nemlig sidde uden at sno. På bagsiden er der æblestof… Elastikken kan bruges til sutter med forskellige håndtag… Det er så hyggeligt at lave disse barselsgaver 🙂

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

3 kommentarer

  1. Hej Tina.

    Testing Testing ;o) Mon der er hul igennem ???

    KH Anette

  2. Jo det virker, hurraaaa :o) Bortset fra der ikke står Glaphuset, men pyt med det, nu er jeg her ;o) Det er vel nok en fin suttekæde, super fin detalje at der lige er taget en bid af et æblet ;o) Vil give dig ret, det er bare hyggeligt med de barselsgaver :o)

    God weekend Tina, og tak for dine kommentarer.
    Kh Anette

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: