Anorak i bævernylon

| 4 kommentarer

Endelig fik vi taget billeder af Helena i sin nye anorak – den er god i det her vejr, hvor det skifter mellem koldt og lunt, tørt og vådt… En rigtig overgangsjakke.¨

Jeg har syet anorakken i bævernylon fra Stof og Stil foret med quiltet foer, pyntet med gros grain bånd med lilla æbler. Lynlåsen er med lilla stof og alm metal lynlås i lidt grov kvalitet. Det synes jeg passede fint til resten.

Anorak med hætte 🙂

Hun ved godt hvordan hun skal stå.......

Lidt lang på ærmerne...

Ser dejligt ud med hætte på...

Bagfra...

Lynlåsen åbnes...

Helena er sikker på hun skal have mad i lommen ???

Modellen er fra Meedoms bøger med børnetøj…

Den er et hit, men var lidt træls at sy med rib i kanterne, ikke i hætten, der var det nemt, da jeg kunne sy begge lag på hver for sig og så vende den i gennem hætten…

Jeg har lavet billeder af hvordan jeg syr lynlås i, så vil jeg få lavet en DIY på syning af lynlås som her…

 

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

4 kommentarer

  1. sikke en dejlig model, både barn og anorak 🙂

  2. Du er simpelthen så dygtig til at sy, den er helt fantastisk 🙂 Og barnet er jo som altid den lækreste lille model 🙂

  3. Hvor e hun da SØD 🙂 det er en skøn anorak du har fået lavet.
    Jeg læste om dit oste projekt det er vildt, at du slev har lavet ost, det er godt gået 🙂
    Majbritt

  4. Uh, DEN er for fed! Pønser selv på at skulle i gang (snart!) med en anorak til Bettefisen. Er lidt i tvivl om, hvilket mønster jeg skal vælge. Har tidligere kigget på Meedoms…den er bare flot din variant 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: