Hjemmelavede såkasser

| ingen kommentarer

Jeg kan godt lide at så og forspire sommerens planter – tage hul på foråret…

Jeg kan ikke lide dyre tørvepotter, avispotter og et bredt udvalg af plastikemballage fra kød, flødeboller og andre ting…

Så jeg kørte et smut i silvan og købte brædder, lister og skruer.

såkasse

Hjørnelisterne er lavet lidt højere end siderne, så jeg kan lægge låg på, men stadig have lidt luftcirkulation til småplanterne.

For at holde styr på vandet har jeg købt 2 zinkbakker, der lige passer til min sydvendte vindueskarm – de kan laves på mål hos Zinkbakken. Disse er på standardmål og der var dag-til-dag levering – I LIKE!

Såkasse i vindueskarmen

Til arbejdet måtte jeg investere i en overfræser og en gjeringssav – de kræver lidt øvelse…

Mon jeg skal male dem hvide? Eller bare se at få fyldt jord og frø i 🙂

 

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: