Elsebeth Gynther forårsjakke i fugle tete-a-tete

| 7 kommentarer

Jeg har syet en forårsjakke til Helena i det skønneste stof fra Stof2000 – jeg synes der var så meget forår over det. Lys gulgrøn med gammelrosa, grøn, grå og lilla fugle, blomster og dejlige mønstre…

Stof og kantebånd

Jeg fandt noget gammelrosa bomuld hos min lokale Garnpusher Maren (nu også stoffer) som kunne bruges til foer og kantebånd. Fyldet er bomuldsvliseline – dejlig blødt..

Modellen er en klassisk Elsebeth Gynther jakke – quiltet så det følger mønstret.

 

Med Frøken Tina mærke

Med de lidt kedelige knapper som altså bare fungerer bedst med løkker.. Synes det ville være synd og skam at lave knaphuller i denne model…

Med strop…

med strop, hvilket Helena synes er SEJT...

Hvorfor kan jeg ikke dreje billedet??? Eller det kan jeg, men når jeg sætter det ind roterer det “tilbage”

Jeg har dækket sømmerummene med kantebånd, så den også er pæn indeni…

sømmerum

Og så tilsidst på modellen – se venligst bort fra de meget lidt matchende natbukser og barnets manglende evne til at agere naturligt på billeder pt……

Skøre Helena

Så håber jeg bare jakken bliver en dejlig sommerjakke…

 

 

 

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

7 kommentarer

 1. Hvor er den blevet fin, og gennemført …
  Hun ser da også rigtig stolt ud, det lille pus 🙂

 2. Hej Tina.
  Nu håber jeg har knækket kommentar koden til din blog :o)
  Hvor er den EG-jakke “bare” SÅ fin :o) Rigtig fint stofvalg. Og hvor er du sluppet godt fra quiltningen, det behøver ikke at være så lige til. Jeg har lige selv lagt sidste hånd på en EG-forårsjakke til Asta, pudsigt ik ??? :o) Jeg fandt i hvert fald ud af, at jeg ikke skal starte fra den ene side mod den anden. Du har vel nok også syet fået syet skråbåndene fint på. Stor EG-ros Tina, Helena kommer til at være en rigtig lille forårssild i den jakke :o)

  Knus Anette

  • Uha, er det svært at få lov at kommentere?? Det vidste jeg ikke… Tak for roserne 🙂 Jeg starter midt på når jeg quilter og så skiftevis den ene og den anden vej, så ikke fyldet trækker (det her bomuldsvliseline trækker dog ikke, men skal tilgengæld håndvaskes).
   Mht skråbånd, så slog det mig faktisk at jeg lavede en fejl – plejer at sy den første stikning i folden af skråbåndet med en farve, der passer til stoffet og ikke til båndet, hvis man så ikke får den dækket helt, når man bukker skråbåndet om og stikker det fast, så ses det ikke så meget.. Nogle gange er det alstå nemmere med købt skråbånd, som er smallere i den ene side end den anden.
   Jeg må over og se din Jakke til Asta – er vel ikke så pudsigt eftersom jeg er blevet inspireret af nogle af dine fine EG modeller 🙂

 3. OK – jeg er altså lige nødt til at starte med at bande (beklager) – HOLD NU KÆFT, den her jakke er bare totalt for flot!!! Sikke et skønt stofvalg og sikke et SMUKT og LIGE quiltningsarbejde, du har fået lavet. Er virkelig imponeret 🙂 Bomuldsvliseline er noteret til kommende quiltningsprojekter!!! KH L

  • Tak! Det gik selvfølgelig sådan at barnet ikke kunne lide den fordi den ikke havde lynlås. Så nu er den givet videre til en mindre sart pige sammen med den anorak jeg havde syet til hende. Den blev dog flittigt brugt! Dejligt du har tilføjet mig i din blogroll 😉 du kommer også på her…

 4. Testing – har lige skrevet en lang kommentar, men den kommer ikke frem 🙁 ØV!

 5. Ok, der var den – undskyld at jeg nu ligefrem kommer til at spamme dig med kommentarer…..det kører bare for mig i dag. Nuvel, jeg er virkelig imponeret over din flotte EG-fortolkning 🙂 Det må have taget dig meget lang tid med de fine detaljer. Respekt.

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: