Så er kantebåndet klar…

| ingen kommentarer

image

Jeg er ved – selv om det tager lang tid denne gang – at sy en foråra/sommerjakke til Helena. Stoffet faldt jeg for i Stof2000 fugle tete-a-tete i lys gulgrøn med gl. rosa, grøn og gråt mønster. Foret med bomuldsvliseline og gammelrosa bomuld. Quiltet og nu klar til kantning med skråbånd lavet at forstoffet, så der ikke kommer for mange farver…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: