Alpakka på tur..

| 1 kommentar

image

I dag fik jeg endelig Frej lokket så meget at jeg kunne få et træktov i ham. Som det ses på billedet var han ikke helt tilfreds… Han savlede og gumlede, men var klog nok til ikke at spytte. På mig.
Repertoiret af lyde var dog lidt større end jeg var klar over.. vi gik en tur rundt på folden og dernæst rundt om gården og ind i stalden og hilse på bondemanden, som fodrede kalve! Han så noget overrasket ud…

Frej tilgav mig hurtigt da han fik lidt mere foder…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Det bliver sjovt at se, når du parkere ham ved bageren en dag 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: