Langtidsstegt culotte

| ingen kommentarer

Laver efterhånden altid stegen ved 60 grader i mange timer – og så lige 250 grader de sidste 10 minutter.. på den måde bliver kødet lækkert rødt hele vejen i stedet for kun i midten. Og dejligt mørt synes jeg også det bliver.
Culotten her fik 5 timer ved 60 grader, så var den på 55 grader…

Sendt fra min HTC-telefon

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: