Det var så forstykket….

| 2 kommentarer

Så ligger forstykket klar 🙂 ikke lige så hurtigt som ryggen, men dog hurtigt i min terminologi! 🙂
Opskriften er fra Rowan – jeg har en oversættelse fra coats – må sige at den er uden fejl – so far! Synes næsten altid der er fejl, men her har jeg ikke fundet nogle… Dejligt…
Har brugt 2,5 nøgle garn i bundfarven, men håber der er nok til ærmerne!

Sendt fra min HTC-telefon

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Sikke hurtigt det går! og hvor bliver den altså flot 🙂

  2. Dejlige farver, og tju-hej hvor det går 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: