Næste projekt på pindende

| ingen kommentarer

Mit nye strikkeprojekt er en Rowan model med fair især teknik – virkelig lækkert garn.. men jeg får trukket mønstret lidt sammen på bagsiden når jeg også skæl strikke mønster på vrangforestillinger.. jeg ved ikke lige hvad der sker, men det går hurtigt. Jeg begyndte onsdag aften og nu er jeg begyndt at lukke af i siderne på ryggen.
Jeg har købt det originale garn – rowan british sheep beredskab DK. Nogle, som kan forklare DK/UK i garnbeskrivelser?

Sendt fra min HTC-telefon

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: