Træt af ferie?

| 1 kommentar

Det er hvad jeg tror Helena er… Lange dage, hvor der skal opleves nye ting og 3 storesøster at skulle holde øje med, middagslur i bilen – reduceret vel at mærke.. i dag trapperne på møns klint og en lang gåtur…

Sendt fra min HTC-telefon

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. et kært billede at det lille pus …
    hun ser SÅ uskyldig ud som hun ligger der med sine foldede hænder

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: