Rundstykkestrik

| 3 kommentarer

Nu har jeg ferie og i dag er der dømt afslapning… Det betyder læsning, leg, kortspil, badning, film og for mit vedkommende også lidt strik. Jeg er startet på Rundstykker fra Geilsk. Købte garn og opskrift på strikkefestival på Fanø forrige år…
Jeg ville ellers have lavet Filippa’s kjole færdig, men har glemt min hæklenål.

Sendt fra min HTC-telefon

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

3 kommentarer

  1. ser spændende ud, hvad skal det ende op med ?

  2. Skal jeg sende en hæklenål til dig ? 😉

  3. En bluse, der hedder Rundstykke… Den jeg fik i fødeselsdagsgave, da jeg fik penge til garn. Nej tak Trine jeg nyder strikkepindene som alternativ til de dobbelte stangmasker…

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: