Libertykjole og hat

| 2 kommentarer

Nu fik jeg endelig afprøvet min Elsebeth Gynther bog – 2 modeller blev det til. Ved ikke lige om jeg burde linke til nogen, for mange har jo syet dem. JEG er blev inspireret hos Glaphuset, som har lavet en del modeller!

Stoffet faldt jeg for hos min søde garnpusher – hun gør også i stoffer 🙂
Det er babyfløjl og lommerne er af gamle cowboybukser…

Det ser ud som om frøkenen er glad for sættet 🙂

Pasformen er super! Især på hatten, jeg har ikke lavet den dobbelt da jeg synes stoffet er for kraftigt til en dobbelt solhat.

Knaphullet er så stort så faderen også kan lukke det…
Jeg lavede dem blå, så de fremtrådte lidt som pynt, men de flaner lidt – min mor sagde det ville hjælpe, hvis jeg lagde indlægstråd i eller vlieseline på bagsiden…
Knapperne er betrukket, da jeg synes det var svært at finde enkle grønne knapper i den rigtige farve. Nu mangler jeg bare grønt stof til at sy en sød t-shirt i…
En lille sløjfe må der til – og så kan man se hvad der er bag…
Hatten har dobbelt skygge, så den ser fin ud.. Skråbåndet holder skyggen lidt stiv, så hun faktisk kan se ud…

MEGET glad…måske lidt overgearet – mest fordi jeg tager billeder af hende!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Det er et vildt sødt sæt til datteren. Hvilken EG model er det?

  2. Flot sæt, meget begejstret for hatten, den kan du godt fortsætte med. Den ku´ jo ogaå sys i voksdug, med dette regnvejr for øje …

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: