Clair renaissance

| 2 kommentarer

Denne smukke rose plantede jeg for en uge siden, i dag kunne jeg ikke lade være med at plukke den ind for at nyde den på en regnvejrsdag som i dag…

Synes min mobil tager gode billeder!

Sendt fra min HTC-telefon

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Hvor er den dog smuk -s- Elsker at du har fanget regndråberne, det ser fedt ud -s- Hilsen Heidi Clara

  2. hvor er den smuk, og jeg er også ret begejstret for dråberne …

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: