Uglekjole og super lækre børnetøjs bøger

| 3 kommentarer

Så fik jeg strikket Helenas uglekjole – og det på bare 5 uger! Jeg startede første søndag i advent og blev færdig 1. juledag – skulle have være færdig den 24. men manglede at lukke halvdelen af kanten af og hæfte ender da gæsterne kom! Så måtte hun i en anden kjole 🙂

IMG_2133

Uglekjolen er fra Design Club og er strikket i Duo silke og merino fra samme firma. Både garn og opskrift er købt hos Sommerfuglen da vi var på sommerferie i ´09. Den rigtige farve er på billedet med båndet – som først kom på i dag!

IMG_2150

Uglerne – som jeg ikke synes skal have øjne – kan godt lide det diskrete! men ingen kan se at det er ugler! Det må de så om – jeg kan se det 🙂

IMG_2143

Fra ryggen med fin halvrund knap fra Marens Ribe Broderi og garn,  som er “min” lokale garnpusher i Ribe – virkelig et besøg værd – tror hun har alt til strik, broderi, hækling, patchwork, knipling, orkis og sikkert en masse mere. Hun er virkelig god til at hjælpe uanset hvad man vil spørge om – er der noget jeg har manglet – så vupti, så er det bestilt hjem! KnitPro, Clover strikkemarkører og hvad ved jeg…

IMG_2144

Jeg købte i hvert fald også disse bøger hos Maren i dag – så kan det være jeg kan få lavet lidt mere tøj til pigerne!

IMG_2147

Glæder mig til at få mit syhjørne op at køre – men først skal vi have lavet 1. salen så vi kan rykke soveværelset derop – og så har jeg “mit” hjørne – en tur i IKEA og lidt søm og skruer – så skal der indrettes – kan næsten se det for mig 🙂 Går i gang med 1. salen sidst i januar – håber vi kan rykke op i soveværelset til marts!

Kan netop se at Glaphuset også har den ene af bøgerne – der fås i øvrigt snitmønstre til 8-11 år til samme modeller som i 4-7 år! Hun har lavet nogle søde pludderbukser!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

3 kommentarer

  1. Hvor er det bare en fantastisk sød uglekjole!

  2. Jeg har også bøgerne, har ikke fået syet så meget efter dem endnu, men de er skønne 🙂
    Jeg har taget det skønneste billede af barnet i hendes kjole, den har næsten samme farve som hendes store smukke øjne 🙂

  3. De bøger der er fantastiske!

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: