Frida og Frej på tur!

| 3 kommentarer

Frida:

IMG_2087

Frej:

IMG_2091

Idag gik vi en tur ud i majsmarken med alpakkaerne. De nød vist den dejlige sol og friske luft! De kan være temmelig stædige, men ellers er de søde at gå med! De er tydeligvis vant til bilerne! MEN bilisterne er ikke vant til alpakkaer! Nøj, hvor de kiggede! Jeg fik taget lidt billeder, men da jeg har fået ny tlf kunne jeg ikke finde ud af at sende dem til Frida’s Trine – træls!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

3 kommentarer

  1. Tihi, de er simpelthen så skønne 🙂

  2. Hej Tina.

    Længe siden, men ikke desto mindre må jeg da trække på smilebåndet over jeres kæledyr :o) Af alverdens kæledyr havde jeg ikke fantasi til at tænke alpakkaer som "gå tur i snor" kæledyr :o) HERLIGT syn ;o)

    Rigtig glædelig jul til dig og fine.
    Kh Anette

  3. Fik glæden af at røre ved det autentiske "garn" her i julen, så lækkert 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: