Minnie Mouse kjole

| 4 kommentarer

I morgen er der fastelavn i vuggestue og børnehave… Filippa har (sidste år til fastelavn) bestemt at hun skulle være Minnie Mouse – det har holdt ved… (Hmm.. hvorfor er det så kjolen først er syet nu???)

Jeg ville først bare lave en enkel udklædningskjole, men da jeg så mønstret til denne synes jeg godt den kunne gå som sommerkjole (med et andet bånd). Så i går aftes og i dag har jeg tegnet mønster af, klippet og syet. Det er TIL TRODS for at hun ikke skal med i morgen – eller vi kunne sende hende afsted uden kjole… Hun har selvfølgelig fået skoldskopper – 2 i mandags og nu er der 40-50 stykker. Men vi krydser fingre for at hun kan komme afsted søndag. Da jeg onsdag forklarede hende at hun nok ikke kom afsted græd hun virkelig og jeg skyndte mig at love at tøjet nok skulle blive klar alligevel!

IMG_0909

Masken er dog ikke klar endnu, har modelleret næse og kinder på den fra den anden dag (http://froekentina.dk/2010/02/fastelavnsmaske/). Jeg brugte papirleret til at modellere på masken – tror det bliver godt! Den skal males i morgen og så skal der sættes ører på hårbøjlen… og måske lige en rød sløjfe.

Jeg har ikke syet ret meget så er faktisk FINT tilfreds… har aldrig lavet wienerlæg og pufærmer… heller ikke tylskørt som er syet fast som underkjole – og det er første gang jeg syr lynlås i. Det har taget LAAAANG tid.. I går aftes og i dag efter arbejde.

Nu glæder jeg mig bare til i morgen tidlig, hvor hun skal prøve den..

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

4 kommentarer

 1. Den er SÅ fin, du er vildt dygtig 🙂

 2. Den er da helt utrolig fin og temmelig godt gået, når du ikke syr så tit – hun bliver da en sej lille Minnie 🙂

  Hvor er det synd for hende, at hun er blevet syg – det er så hårdt, når man ikke kan få lov til at være med til det sjove – håber hun kan være med næste gang 🙂

 3. Hejsa. Hvor er det synd for hende hun ikke kunne være med til fastelavn.Det er en rigtig flot kjole du har fået syet.Jeg er meget spændt på masken og på at se et billede hvor hun er blevet til mini mouse. Rigtig god bedring med hende, håber hun kan komme afsted på søndag.
  Julie

 4. Wow hvor er den flot, jeg sad og ledte efter en minnie kjole til min datter og frem kom denne.
  Hvor har du købt stoffet og hvor har du fundet mønstret??
  Jeg er helt vildt med den, den kunne lige bruges til fastelavn på mandag jo….

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: