Fastelavnsmaske

| ingen kommentarer

 

I dag har Filippa og jeg lavet fastelavnsmaske! Det var sjovt… Så må jeg lave snude og kinder på den når den er helt tør!

Vi har også lavet aftryk af Helenas hånd. Jeg har lavet den i papir-ler fra Panduro Hobby – SILKIS 500 g til 44 kr. Super godt at bruge. Ælter det og former som en fin rund bolle uden samlinger – trykker flad ud på bagepapir, vender og trykker barnets hånd (eller fod) ned i et par sekunder og så skal den bare tørre i nogle dage.

030220101276

Det vejer ingenting og kan slibes ned med alm sandpapir når det er tørt. Kan lakeres og males.

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: