Prinsesseskørt

| ingen kommentarer

juni 09 021

Så fik jeg syet inderskørtet i Filippas Prinsesseskørt – det er strikket i mohair og hæklegarn – en hæklet musetakkant forneden.

juni 09 023

Det har været længe undervejs og er et stort hit hos frøknen…

juni 09 019

Jeg kan jo se at mange andre strikkeblogs slutter deres indlæg med lidt tekniske specifikationer… så jeg har kopieret og klippet lidt…

Specifikationer
Opskrift: Prinsesseskørt fra strik.dk – set sommeren 2008 i deres butik
Materialer: Mohair og hæklegarn. Forstof og blondeelastik
Farve: Hvid og råhvid
Købt hos: Butik Strik
Pinde: 6 og 2½
Str: onezize – men passer til min pige på 4 år
Ny teknik: Ingen
Bemærkninger: Meget nemt og hurtigt! Har kun skiftet pindestr. ved overgang til rib

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: