Barsel og ikke så meget strik

| 1 kommentar

Så fik vi endelig vores lille pige ud i verden – det skete onsdag den 29. april. Hun efterlader ikke meget tid til andre ting lige for tiden, men det er også helt ok! 🙂


Jeg har dog strikket lidt på en bluse til min mor – trevlet op er begyndt forfra da strikkefastheden alligevel ikke passede helt – da blusen er strikket på tværs resulterede det i en for kort bluse – og det er jo træls!

Det er Ferieblusen med korte ærmer fra Karen Noe. Jeg strikker den i råhvid hør og lys syrenfarvet merciseret bomuld. Det er første gang jeg strikker i hør og det er en overraskelse, HVOR stift det i grunden er…

Dernæst er listen af ting jeg gerne vil strikke snart lang, så Helena må godt snart lære at sove godt om formiddagen…. Sådan 3-4 timer i streg, det ville give lidt tid til hus og have og også strik… 😉

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Hej Tina
    Ser ud til du er ny strikke – og meget andet -blogger. Velkommen til 🙂

    Sikken en skøn unge, du har fået :-)Hun skal jo bare ha´ den tid, hun nu engang skal ha´ 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: