Oreos Cupcakes

| 2 kommentarer

 

Oreos (1)

I dag har Filippa holdt fri fra børnehave. Vi har hygget, set Pinocchio, leget og bagt lidt til aftenskaffen.

Almindelige vaniliecupcakes med knuste Oreos i – ovenpå en luftig smørcreme med (endnu flere….) knuste Oreos i – og så lige en halv på toppen som pynt!

De smager super lækkert uden fyld, så mon ikke de også smager godt med 😉

Jeg har også afprøvet mine nye strikkepinde – LÆKKERT!!!!!!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Sikke fine kager, I har rigtig hygget igennem.

    Og jeg må sige: Sikken en kæreste! At få så lækkert et knitpicks (eller hvad de nu er døbt om til) sæt, det er jo helt fantastisk 🙂

    Lige en ting: Kan du ikke oprette et "fast læser felt", så kan jeg melde mig til og se, hvornår du opdaterer din blog 🙂

  2. Der kom vi vist til at krydse hinanden 😉

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: