Fastelavn 2014

| 3 kommentarer

image

Sigurd var klædt ud for første gang i år! En dejlig grøn dinosaur med takker og stor hale! Han var bare så nuttet!
Dragten er syet som en heldragt, men bagstykket er delt i to med et pænt overlap. Dvs bagbusken har elastik i taljen og ud over det går overdelens rygstykke med hale. Halens underside er syet fast på numsen af bukserne. Der er lynlås forrest, så han kan komme ned i dragten.
Han ville gerne have den på hele dagen og kunne, gå og kravle i den. Halen er fyldt med pudefyld.
Heldragtsmønstret er fra Meedom børnetøj du selv kan sy.

image

Helena ville kun være prinsesse, moderen ville ikke sidde og lyserød, kjole, så kompromiset ses her. Der er glimmer og glitter for alle pengene og den kan bruges med og uden skørt under.
Hun var så fin og følte sig vist meget fornem. Også da hun udbrød, SHIT.

image

Filippa var flamencodanser. Jeg gad ikke lægge alle kanter op på flæsen, men måske en rullesøm ville være godt! Det var lidt pudsigt at sidde og sy rød satin og sorte blonder til min datter på 8 år!

image

Hyggelig fastelavn, som sædvanligt… Og der var fastelavnris og alt muligt så alle var glade…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

3 kommentarer

  1. Fine kostumer, her ville ældste arvingen være fe igen-igen. Lillesøster var ikke gammel nok til at ønske, så hun fik det aflagte fekostume på 😉

  2. Hvor er de bare fine! Jeg er især VILD med dinosaurusdragten! Overvejede for en stund om Bettefisen skulle af sted i noget tilsvarende – men det blev (ikke overraskende) alligevel til et rævekostume.

  3. Hvor er de altså bare suverænt fine allesammen 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: