Lilla sæt med velourbukser og stjerner

| 10 kommentarer

DSCN3248Hvorfor er lilla sådan en svær farve at tage billeder af? Jeg har syet et sæt i str. 86 på bestilling.

DSCN3249

Bukserne er inspireret af Elsbeth Gynthers elastikbukser, Katvig og Småfolk.. De har en dejlig varm mørk lilla farve. Da jeg ikke har syet sådan nogle før måtte jeg lave mønster og teste et par til Helena – nu håber jeg så at modellen i str. 86 også passer.

Blusen er i farve som de øverste billeder! Jerseyen fra kanterne på blusen går igen på bukselommerne – det giver lidt liv!

 

image

 

 

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

10 kommentarer

 1. Flot sæt. For mange år siden syede jeg også en del….
  Nu er den gamle maskine byttet ud til en ny – sååååå måske det vil lokke lidt 😉

  Selvom jeg jo er i gang med en stor tøjproduktion, som sys i hånden – vikingetøj.
  Ellers er det jo uld, uld og uld her, som fylder. En vis afhængighed for at spinde enten på rok eller håndten.

  • Tak, ja en ny maskine må da lokke lidt. Respekt for dit store projekt med håndsyning. Og så i uld. Jeg er helt nybegynder o at spinde, så har lånt en rok, der forhåbentlig skal spindes på i aften…

 2. Hvor er det bare et flot sæt, og jeg bliver altså gang på gang imponeret og voldsomt jaloux når jeg ser dine kanter 😉

 3. Sikke en lækker finish der er på sættet – Virkeligt lækkert!

 4. Meget fine kanter …

 5. Hvor er du dygtig til at sy! Jeg er vild med kjolen i dit forrige indlæg 😉 Hvis jeg havde en lille pige- barnebarn, ville jeg fluks bestille sådan en.

 6. så fint sæt… Jeg drømmer om sådan en tapebinder… men har hørt den kan være svær at blive gode venner med???

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: