Bluse med vikinger

| 4 kommentarer

image

Sigurds mor har en plan om en del hjemmesyet tøj i str. 74 og lagde ud med denne langærmede t-shirt med trykknapper på brystet. Stoffet var jo lavet til kontrast med orange kanter, så der kom også orange inden i “stolpen”.

image

Mønstret er mit eget, men jeg har brugt vejledningen i Ottobre Design til at lave stolpelukningen.
Jeg fik taget billeder til en DIY, så den kommer på bloggen en dag ved lejlighed.

image

Den passer ham fint, så må hellere få gang i nogle flere.

image

Jeg ville gerne have haft orange tryklåse i, men har svært ved at finde nogle jeg synes om i kvalitet og farve. Jeg ved mange bruger farvede plastiktrykknapper fra KAM. Jeg vil bare helst have tryklåse – altså uden kappe.
Jeg havde lånt nogle orange tryklåse i metal af en bekendt, men de var så stramme at jeg var bange for det ville gå ud over stoffet når de skulle åbnes og lukkes.
Det pudsige er jo at i industrien er der jo knapper i alverdens indfarvninger og størrelser, hvorfor bliver de ikke solgt til hobbybrug???

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

4 kommentarer

  1. Hvor er den fin … og hvor er han sød

  2. Jamen altså, hvor den bare fin! Det er ligesom om, at farverne i vikingestoffet bliver gjort mere levende af de orange kanter. Jeg er fan! Super flot arbejde!

  3. Hvor er den fin. Enig – vi vil have flere farvede metaltrykknapper!

  4. 🙂 Jeg har også det stof, bare i den grå udgave… Den er lækker i den friske grønne.

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: