Den ene gave efter den anden…

| 2 kommentarer

Denne gang er det gave til en dejlig lille dreng, som blev 2 år i lørdags. Vi var til en skøn fødselsdag, som startede, så vi kunne spise sammen med fødselsdagsbarnet inden han skulle puttesove.. Det var hyggeligt og god planlægning! Vejret var fantastisk og store og små hyggede hele dagen.

Jeg havde længe vidst han skulle have noget hjemmelavet! Jeg fandt mønstret i Ottobre Design 1/2013 og vidste at det skulle være det! Stoffet er (selvfølgelig) fra Malika & Rosa, det er super lækkert jersey, som er blødt og fedt i farven! Ribben var en rest jeg fik af min mor engang og det passede perfekt i farven, der var ca. 5*5 cm til overs…  pyyyyha…

Sættet forfra

Boxershortsene er syet med en flatlock-lignene søm. Den fylder mindre en almindelig sammensyning og stikning. Jeg er rimelig tilfreds med resultatet, på trods af at jeg glemte at sy tags i 😉

Inden jeg syede sættet lavede jeg en test på boxershortsene i noget stof som min veninde engang sagde hun synes var skønt – det er også fra Malika & Rosa og elastikkanten passer til elefanternes tøj 🙂

abeskønt....

Dem fik han også….

Og jeg fik dette søde billede i går…

Skønne B i sit undertøj...

 

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Hvor er det dog bedårende! Det er rigtigt sejt du laver noget andet hjemmesyet end de obligatoriske bukser og bluser, som jeg altid laver til drenge 😉
    Flatlocken – er det den “fake” man kan lave på overlockeren hvor man laver en sammensygning og derefter trækker i stofferne så syningen lægger sig på plads?

  2. Hvor er det et fint sæt, godt at det kan ses en gang i mellem, når vejret er så dejligt …

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: