Orden #1

| 1 kommentar

Jeg må jo starte med at erkende at krea-lageret udgør en betydelig del af husets indbo – lige før jeg bør øge værdien af indbo betragteligt i forsikringspolicen! Gad vide om de ville tro jeg fuskede, hvis jeg i tilfælde af skade, skrev hvor meget garn, stof, papir osv. lageret bestod af…. Kunne være at det burde fotodokumenteres årligt… ?! Men hvor skal jeg så gemme disse billeder for bondemanden???!!! 😉

MEN, hvor om alting er, så kan jeg få svip over manglende plads og manglende plads til den og den ting,  så jeg er begyndt at overveje smartere opbevaringsmetoder osv. På pinterest er der heldigvis massere af gode ideer.

Denne ide til opbevaring af hårelastikker, børnehårbørster, hårbånd og clips med blomster osv. udsprang dog i den lokale kvickly, hvor disse meget lyserøde beholdere stod til billige penge. Krogene er fra TIGER. Det blev meget lyserødt og jeg vil ikke udelukke at krogene en dag bliver skiftet ud. Indtil da er dette en nem måde at teste om systemet holder hos pigerne – og vi laver ikke huller på badeværelset.

Opbevaring af børster, hårbånd, hårelastikker og andet hårpynt

Endvidere fik den en større “spand” i samme design, som passer til hårbøjler, men den kræver en bedre krog. Bøtterne kan stadig tages ind på værelset, når der skal leges frisør og den kan gå i opvaskeren, når det er tiltrængt!

Og i weekenden skal jeg have lavet en idé om til virkelighed. Smart og pæn opbevaring af hårspænder. Bondemanden skal dog udføre første trin af opgaven, så han skal lige spørges igen igen 🙂

 

 

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. …er han blevet spurgt -mangler at se resultatet

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: