Posebukser i lyserød Liberty

| 1 kommentar

image

Disse bukser blev syet for en måneds tid siden, da jeg købte en brugt overlocker 🙂 De har været brugt mange gange.. egentlig er det en Elsebeth Günther model jeg bare har gjort noget længere og syet i noget tyndere stof. Der blev også lagt mere vidde ind i benene, så de posede lidt mere.

image

Modellen er ikke til at stille sig fint op som mange andre blogkvinders søde poder, men så må man jo fange hende som hun vil…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. – og hun er jo dejlig som hun er, helt naturlig …

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: