UFO i luften….

| 1 kommentar

Det var simpelthenben togtur i stillekupe, der skulle til for min ene UFO, den kom på skinner i luften igen.
Det er en stola på pind 4 i reumagarn. Opskriften er fra Dale og det er nok 4-5 år siden jeg begyndte.

image

Mønster på alle pinde…. Det tager tid – ja det gør!
Og jeg er nødt til at skrive ned for hver pind jeg har strikket, hvor langt jeg er kommet.
Sidst kom det til at ligge længe og så var det svært at finde tråden igen…
Men her, hvor der ingen telefoner ringer, ingen synger lille peter edderkop, ingen skal have kaffe og ingen tv kører, så blev der ro til det…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Der er dælme langt igen, men det bliver SÅ smukt 🙂 Har du regnet lidt på det ? 30 cm pr. 4 år – hvilken fødselsdag kommer du så til at have det på til ;p

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: