Så blev alpakkaerne klippet!

| 1 kommentar

I tirsdags skulle Frej, Frida og Frederikke aflevere frakken til os strikketanter.

De skulle også have ordnet tænder og klove. Vi er jo stadig temmeligt meget nybegyndere mht. alpakkaer, så vi havde tilmeldt os klipptourens danske brugere 🙂

Kl. 20.30 ankom Hjalle og Frederik og stillede udstyr op i alpakkaernes hus og så gik de i gang. De var hurtige, effektive og virkede meget proffesionelle. Samtidig fik vi lært lidt om tænder, klove og fik studeret alpakkaerne nærmere når de nu lå på klippebordet.

Hjalle klipper hoved og hals på Frederikke - Frederik har klippet kroppen.

Frej spændt sikkert fast - får pedicure...

Frederikke ses efter…

 

Det sidste klippes stående...

Vi fik sorteret ulden i 3 kvaliteter – 1. kvalitet til spindning, 2. kvalitet til filtning og 3. kvalitet dur mest til dukkefyld eller fyld i bolde…

Jeg glæder mig til at bruge ulden – prøve at karte det og ligeledes filte og evt. prøve at spinde det.

 

 

 

 

 

 

 

 

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Tak for en dejlig strikkeweekend!

    Går og klapper min kvarte portion Frederikke-uld og afventer en regnvejrsaften, hvor jeg skal prøve at karte og spinde det. Tænk at noget kan være SÅ blødt – det kan da kun blive noget lækkert garn der kommer ud af det 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: