Vores påske var ikke lige bestemt til at skulle være i køkkenet – lidt blev det dog til!
Jeg lavede brændeældesuppe, hvilket var første gang, men ikke sidste – MUMS, selv pigerne kunne lide det!
Jeg synes suppen var dejlig forårsgrøn og frisk at se og smage på!
Søndag eftermiddag fik pigerne lov til at pynte småkager – Filippa fik ret hurtigt styr på det, men Helena synes vist bare det var sjovt!
Det var hygge og sukker for alle pengene! Der blev smagt på et par stykker i går, men det var det…
Jeg havde lavet ost forleden og dermed valle. Vallen koges til ricotta, som man jo så skal finde på at bruge.
Fra bogen Tænd på Tærter lavede jeg en italiensk tærte med ricotta, mandler og citron. Dejlig frisk. Serveret med flødeskum og rårørte hindbær! mmmmmh – ikke sidste gang for den tærte heller!
Tærten egner sig både til kaffepausen, men bestemt også til dessert. Dejlig frisk og let…
Sidste oplevelse var en tur ud til Mandø Ebbevej, hvor der lige lå et par østers – den første blev fortæret derude, de næste kom med hjem til frokost! Det er mange år siden jeg har spist østers, rå.. Her fik de lidt purløg, ost og bacon og så lige i ovnen. De små, hvor der var forholdsvis mere fyld og mindre saltvand var bedst!
Filippa kunne ikke lide østersen, men tror hun havde bestemt sig til det på forhånd! Jeg er klart tændt på at skulle ud og lede igen! De her fandt vi på ca. 20 min helt inde på 10 cm vand…
Og sådan gik det til at påskeindlægget alligevel blev et madindlæg og ikke et haveindlæg! Torsdag brugte vi ellers i mormors have…
10. april 2012 kl. 08:36
Det lyder da som en dejlig påske 🙂