Med bondemanden i haven (og han var dælme effektiv!)

| ingen kommentarer

Bondemanden i fuld gang

I dag fik jeg lokket bondemanden ud i haven – først med lånt motorsav, så vores gamle piletræ blev “løftet” lidt. Så kan vi nok slå græs uden at få en på lampen!

Dernæst kunne vi jo liiiiige skære lidt ned i hjørnet, hvor vi ikke ville turde trække buskene op da de stod helt inde i hjørnet mellem ungdyrstald og kælvningsafdeling. Også der, hvor vand og strøm går ind, så vi kunne næsten ikke undgå at få lavet rod i den, hvis vi bare trak. Bondemanden blev helt vild med lyden af motorsaven og gik løs på buskene i hjørnet – en enkelt birk fik lov til at stå. Hyld, tjørn og mispel forsvandt.

Så kom traktoren ind i haven og kæden blev sat fast og der blev trukket buske op – tjørn, hvid kornel, hængepil og hortensia. Lidt senere da han lige var lidt alene røg den bøg også som jeg ville have bevaret i vores nye bed – den kunne være blevet til et lille fint træ på kun 1 m men med en stor krone… Men han glemte at noget skulle gemmes :-/ altså….

Helena vasker Nora (!)

Helena og Laura legede med vand – først vaskede Laura vinduerne som ikke havde været vasket i 5 år – nu kan de kælvende køer kigge ud 🙂 – Helena brugte så resten af vandet til at “vaske” Nora – som en typisk Labrador fandt den sig i det!

Hjørnet da bondemanden havde savet…. Posen er fyldt med plastik som lå “gemt” helt inde i mellem buske. De store piger har haft hule derinde da mine svigerforældre boeder her!

Hjørnet i haven

 

Efter!

 

Så er der klar til næste trin

Næste trin er at få stubbene gravet op – renset murene for snavns og alger. Dernæst skal vi have lavet espalier og sat frugttræer og et “Vildt staudebed” langs stalden… Det skal vi gerne nå inden bondemandens fødselsdag i maj – dernæst skræller vi alt græstørven af og laver en ny plæne, to terasser og store staude/rose/krydderurtebede.

 

Det var mængden vi fik fjernet 🙂

Det var så mængden vi fik samlet – der bliver til et lille bål en eftermiddag – må huske at lave snobrødsdej!!

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: