Min skøre skøre lille Helena

| 3 kommentarer

image

Sådan her forbereder Helena sig til fastelavn, hvis ikke hun får lov at lege med tingene nægter hun med garanti at tage det på søndag – i dag tester vi bandanaen… 🙂 så ser man rigtig hendes smukke øjne!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

3 kommentarer

  1. Skal hun være Sidney Lee ?

  2. Dog ikke – hun skal være cowboy – så bandanaen kommer omkring halsen! 🙂

  3. your articles are always awesome, and the design of your website helps to keep it beautiful.http://www.1001passagens.com

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: