Så blev ryggen færdig..

| 2 kommentarer

Mit turbo strikkemode har sat ind – eller også har jeg bare holdt ferie om eftermiddagen – og været syg 2 dage…  Det betyder at ryggen på Filippas bluse er færdig – 6 dage efter jeg begyndte… Men forstykke og ærmet er nok knap så hurtige… Vil dog være dejligt at få den færdig mens det er vinter!

Sendt fra min HTC-telefon

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Hun blir' så smart i den 🙂

  2. Det er en rigtig fint mønster

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: