Madplan eller ej?

| 3 kommentarer

Så begyndte jeg med madplan igen – sikkert bare fordi jeg har ferie og kan overskue det…
Jeg får nemlig handlet meget mere fornuftigt – (læs: indkøbsseddel så lang at der ikke er plads til impulskøb i vognen, ikke nær så meget slik og andre usunde sager da det i forvejen virker nærmest vulgært med alt det mad) – og så bliver det jo både billigere og sundere!
Jeg tager altid 4-5 kogebøger frem og så ellers bare finde ting, der virker som gode opskrifter til årstid, vejr, hvor mange vi lige er, og som vi har lyst til. Det dejligste er når familien deltager og kommer med forslag!
Denne gang var det blandt andet denne bog, der var inspirationen… God bog, som vi får brugt godt i perioder! Nu er der jo bare lige den ulempe ved mig og mit køkken at jeg næsten kun kan finde ud af at lave tingene en gang – uanset om det er en succes eller ej!

Denne uges plan hedder:

Mandag: Broget hverdagsgryde fra en af min mors gamle kogebøger BOGEN OM HAKKET KØD. sikke en titel altså!
Tirsdag: Broget hverdagsgryde – igen – den er super dagen efter og lige så nem at lave til to dage! Bare tag fra til nr. 2 dag inden man tilsætter grøntsager! En af de opskrifter, der er blevet lavet flere gange!
Onsdag: griller vi BBQ kylling med saltbagte kartoftler, majskolber og salat. FUNKY HVERDAGSMAD.
Torsdag: Vindaloo med svinekød. ALLE KAN LÆRE AT LAVE MAD – Jamie Oliver. OGSÅ EN GENTAGELSE!
Fredag: Sennepskoteletter i fad med squash og løg! FORSIDE BILLEDE FRA FUNKY HVERDAGSMAD. OGSÅ EN GENTAGELSE!
Lørdag: Hakkebøf måske? Har lovet bondemanden at vi snart skal have bøf med lange løg – Fili’s udtryk 🙂
Søndag: Indbagt mørbrad med broccoli, blomkål og helt almindelige kartofler! totalt 80’er…..

Laver du ugeplan?? Følger du den?? hvor finder du inspirationen…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

3 kommentarer

  1. uhm … sku´ man lægge billet ind, på torsdag måske ?

  2. Jeg beundrer virkelig din evne til bare at kaste dig ud i nye ting, vi lever mest af gentagelser og totalt fra dag til dag :/ Det er dyrt og til tider stressende! Ser ud til at blive en vildt lækker uge hos jer 🙂
    knus

  3. Du kommer bare torsdag – og Trine, jeg ville ønske jeg kunne gøre det simpelt ind i mellem!

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: