Jul i juli

| 3 kommentarer

Mon dette er det ultimative tegn på klimaændringer eller skal jeg bare have pengene tilbage på planteskolen?
Det er da lidt ironisk at min julerose er begyndt at blomstre her i julen – nå nej juli.. den vil nu hedde en Julirose!

Sendt fra min HTC-telefon

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

3 kommentarer

  1. er den lige flyttet?

  2. Ja, fra potte på planteskolen til beddet den 21. juni

  3. Finurligt 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: